Ollit logo

SERVIS MOBILNIH TELEFONA I TABLETA

Potreban Vam je servis za Vaš telefon?

Mobilni Telefoni
U današnje vreme telefon je prestao da bude luksuz već potreba. Gotovo da nema osobe koja nema ne samo jedan već više mobilnih telefona.

Ollit nudi svojim klijentima uslugu popravki i podešavanja telefona i tablet uređaja na najvišem mogućem nivou. Kod nas možete da zamenite razbijen ekran, rešite probleme sa tasterima, probleme sa punjenjem telefona, zamenite bateriju, rešite probleme sa softverom uređaja, kozmetičke probleme itd.

Konektor mini usb

Zamena konektora punjenja

Usled nepravilnog korišćenja, čestog povezivanja na punjač, nekvalitetnih kablova nije retka pojava da konektor punjenja prestane da obavlja svoju funkciju. Tada je najbolje da nas odmah posetite da otklonimo problem, jer daljim korišćenjem rizikujete da dodatno oštetite vaš uređaj. Iako spolja izgledaju isto, postoji više vrsta ovih konektora, a mi imamo rezervne delove za gotovo sve modele tako da ovaj problem otklanjamo u roku od jednog radnog dana. Za ostale modele možemo nabaviti delove i servisirati Vaš uređaj u najkraćem roku.

Zamena displeja i tačskrina

Mobilni telefoni i tableti su neupotrebljivi bez displeja i tačskrina. Gotovo svaki pad uređaja rezultuje lomom displeja, tačskrina ili oba. U zavisnosti od modela vrši se pojedinačna ili kompletna zamena.

Polomljen Tac
Zamena tastera

Zamena tastera

Tasteri za uključivanje uređaja i tasteri za podešavanje jačine zvuka su jedni od retkih mehaničkih komponenti. Kao takvi podložni su habanju i kvaru. Dnevni prosek korišćenja tastera za uključivanje uređaja je više od 50 pritisaka tako da je ova komponenta vrlo često korišćena.

Zamena baterije

Baterija je najkorišćeniji deo mobilnih uređaja. Svakodnevna upotreba, prirodno starenje, prekomerno pražnjenje kao i pregrevanje skraćuje bateriji radni vek i smamnjnuje joj kapacitet. Ukoliko se Vaša baterija ubrzano prazni, predugo puni ili Vam se uređaj gasi iako baterija nije prazna, Vašu bateriju je neophodno zameniti. U našem servisu promenićemo bateriju u bilo kom uređaju za najkraće moguće vreme.

challenge