Android I IOS Aplikacije

Potrebna vam je izrada mobilne aplikacije?

Izrada mobinigh aplikacija cena
U današnje vreme telefon je prestao da bude luksuz već potreba. Gotovo da nema osobe koja nema ne samo jedan već više mobilnih telefona.

Potrebna vam je mobilna aplikacija za realizaciju Vaše ideje? Hajde da Vašu ideju pretvorimo u realnost, kreirajmo aplikaciju za mobilne telefone po Vašoj meri!

Konektor mini usb

Izrada Android Aplikacija

Android je platforma koju koristi najveći broj mobilnih uređaja na svetu, a Android aplikacije pružaju neverovatne mogućnosti za razvoj poslovanja. Zahvaljujući Androidu, mobilne uređaje koristimo kao izvor informacija i zabave. Izrada Android aplikacija omogućava kompanijama da izgrade čvršću vezu sa svojim korisnicima.

Kompatibilnost nasih aplikacija

Android aplikacije koje izrađujemo su prilagođene najnovijoj verziji Android operativnog sistema i koriste sve nove mogućnosti koje on pruža. Prilikom izrade takođe vodimo računa da je omogućena odgovarajuća kompatibilnost i sa starijim verzijama Android operativnog sistema i na taj način obezbeđujemo da naše Android aplikacije budu podržane na širokom rasponu mobilnih uređaja i Android verzija. Naše aplikacije rade podjednako stabilno na svim verzijama Android sistema.

Kreiranje mobilnih aplikacija, pravljenje mobilnih aplikacija
Razlicite velicine uredjaja, izrada mobilnih aplikacija

Različite veličine uređaja

Android operativni sistem je zastupljen kod velikog broja proizvođača mobilnih uređaja, koji mogu biti različitih dimenzija i proporcija. Stoga, prilikom izrade ulažemo veliki trud da grafički interfejs Android aplikacija bude optimizovan na odgovarajući način, kako bi se omogućilo da aplikacije besprekorno izgledaju nezavisno od dimenzija uređaja na kom se pokreću, bilo da su u pitanju mobilni telefoni ili tableti.

Facebook
Twitter
Linkedin
Google+
Pinterest (0)