O L L I T

Google oglašavanje

Google Ads je trenutno najpoželjniji i najisplatljiviji način oglašavanja. Kod ovog načina plaćenog reklamiranja na internetu, vaši oglasi se prikazuju samo onda kada korisnik pretražuje određenu ključnu reč za koju se Vi reklamirate.

Podignite biznis na viši nivo

Google Ads reklamom gradite brend vašeg biznisa. Kako biste reklamom imali gde da dovede potencijalnog klijenta morate imati web sajt. Bilo da je običan sajt ili web prodavnica, mora biti vizuelno dopadljivo sa jednostavnom navigacijom za snalaženje.

Prednosti

Neke od prednosti ovog tipa reklamiranja su: merljivi rezultati, precizno ciljanje publike, lokalno ili globalno reklamiranje, potpuna kontrola troškova. Kako bismo što bolje vodili kampanju za Vaš biznis, za nalog koji otvaramo vezujemo i analitiku. Na taj način pratimo posete sajtu, izvore saobraćaja, mesta najdužeg zadržavanja i dr. Isto tako, ukoliko primetimo neprimeren saobraćaj na analitici, reagujemo blokiranjem određenih država koje su taj saobraćaj izazvale.

Budite prisutni na svim uredjajima

Vaši oglasi su vidljivi na svim uređajima ( laptop, tablet, desktop računar, telefon, smart tv ). Dobrim ključnim rečima, targetiranjem publike, postavljanjem prave konverzije možete u kratkom roku biti prepoznatljivi na Google-u.

Gradimo samo dobre odnose sa klijentima

Trudimo se da svaki klijent ode od nas zadovoljan svojim rezultatima. Kako bismo to postigli ulažemo velike napore.

Postavljanje kampanje

Za postavku Ads kampanje potrebna nam je informacija šta klijent želi da reklamira, koliko dugo, u kojim državama, na kojim jezicima, koliki je njegov budžet i drugo.

Pokretanje kampanje

Nakon postavljanja pokrećemo kampanju. Pratimo na koje ključne reči posetioci dolaze na sajt, kontrolišemo ih, ubacuje negativne ključne reči i kontrolišemo budžet.

Praćenje kampanje

Kampanju je potrebno svakodnevno posmatrati kako se ne bi desilo nešto nepredviđeno. Izveštaji se šalju na nedeljnom ili mesečnom nivou. Ukoliko klijent zadovoljan rezultatima, kampanja se može prekinuti u svakom momentu.