O L L I T

Kelner

Aplikacija KELNER i zašto Vam je potrebna

Koliko puta Vam se desilo da sedite u kafiću i čekate, čini Vam se satima, da Vas posluže? To se posebno dešava u letnjem periodu kad su kafići i restorani puni gostiju, i konobari jednostavno ne stižu da Vas posluže brzinom kojom biste Vi želeli. Jednostavno rešenje ovog „problema“ je aplikacija Kelner.

Čemu Kelner služi?

Aplikacija je namenjena svim ugostiteljskim objektima. Preko nje naručujete hranu i piće po izboru. Svaki objekat koji koristi ovu aplikaciju u nju unese svoj meni, hranu, piće i veličine porcija.

Korišćenjem aplikacije skraćujete vreme čekanja Vaše porudžbine. Vi sami iz menija izaberete šta želite od hrane ili pića i poručite. Ta porudžina stiže konobaru. Što znači da konobar ne mora da dolazi do Vašeg stola da bi primio porudžbinu jer će je svakako videti na računaru.

Uz aplikaciju Kelner pospešujete brzinu dostavljanja narudžbina, a samim tim i efikasnost posla.

Kako se koristi aplikacija Kelner?

Za korišćenje aplikacije potrebno je da posedujete mobilni telefon i da lokal u kojem se nalazite ima WiFi. Skeniranjem koda, koji se nalazi na svakom stolu u lokalu, Vama se otvara glavni panel gde možete izabrati šta želite poručiti. Nakon što odaberete hranu ili piće, potvrđujete porudžbinu koja stiže konobaru.

Bitno je naglasiti da svaki sto u lokalu ima svoj jedinstveni kod i da konobar tačno zna sa kojeg je stola došla koja porudžbina.

Osim što možete izabrati hranu ili piće, Vi možete da birate veličine porcija hrane. Pa tako, na primer, ako ste poručili giros ili pomfrit, koji dolazi u tri veličine, možete prilikom porudžbine u napomeni da stavite koju tačno veličinu želite.

Takođe, postoji opcija za ponavljanje porudžbine, kao i opcija kojom možete da uklonite ili dodate određeni artikal u vašu porudžbinu.

Aplikacija poseduje vižejezičnost, biranje valute u kojoj ćete izvršiti plaćanje i možete videti sve potrebne i dostupne informacije o objektu.

Potraživanje računa i plaćanje porudžbine

Nakon dostavljene porudžbine potražujete račun preko aplikacije ili ćete jednostavno pozvati konobara. Plaćanje vršite u valuti koju ste izabrali.