O L L I T

Company cloud

Coco cloud skladištenje podataka

Danas skoro svako ima nalog na nekoj od društvenih mreža kao i Gmail nalog. Samim tim već koristite neki od Cloud sistema. Vaši podaci koji se tamo nalaze su skladišteni i sigurni. Možete im pristupiti sa bilo kojeg mesta na svetu, sa lozinkom i korisničkim imenom koje ste izabrali. To je jedna od najvećih prednosti Cloud sistema.

Zašto je neophodan Cloud sistem?

Cloud možete posmatrati kao eksterni hard disk na koji ćete smestiti sve Vama bitne informacije. To zapravo znači da umesto što ćete čuvati Vaše fotografije, videa, muziku ili bilo koji drugi dokument na računaru, tabletu, mobilnom telefonu, možete ih postaviti na Coco Cloud sistem za skladištenje podataka

Pristupate im u svakom momentu, kad god poželite sa bilo kojeg uređaja. Za pristupanje Cloud sistema Vam je jedino neophodna internet konekcija.

Koje su mogućnosti Coco Cloud sistema

Čuvanje fajlova - Podaci koje se skladište na Coco Cloud sistemu se bekapuju na svakih sat vremena i pristupate ima kad god poželite.

Deljenje fajlova – Fajlovi se dele veoma brzo i jednostavno

Kalendar – Podseća Vas da nikad ne zaboravite obaveze

Deck – Pomaže kod planiranja Vaših dnevnih i mesečnih obaveza

Moj Client – Omogućava direktno logovanje na Vaš mail sa Cloud sistema

Notes – Služi kao kratki podsetnik za sve obaveze koje imate

U zavisnosti od toga koliko fajlova imate i kakve informacije želite da sačuvate, birate i veličina Coco cloud paketa. Plaćanje je mesečno i u ponudi su paketi od 50 GB pa sve do 800 GB.

Koje su prednosti Coco Cloud sistema

Jednostavna upotreba

Da biste pristupili sistemu dovoljno je da se ulogujete i unesete željene podatke. Korišćenje Coco Cloud – a ne zahteva nikakva dodatna ulaganja niti podešavanja računara.

Ušteda novca

Kod korišćenja sistema birate veličinu skladišnog prostora u oodnosu na Vaše potrebe. Nije potrebno kupovati nikakvu dodatnu opremu.

Povećava produktivnost

Jedna od mogućnosti Coco Cloud – a je deljenje fajlova i na taj način povećavate fleksibilnost i produktivnost posla. To znači da jedna osoba može da radi sa različitih lokacija u isto vreme u okviru jednog naloga.

Bezbednost podataka

Ovo je možda i jedna od najvažnijih stavki u svakom poslu. Sladištenjem podataka na Cloud sistem ne morate brinuti da li su fajlovi izgubljeni i da brinete da li imate rezervnu kopiju. Svi podaci su zaštićeni lozinkom i na sigurnom su.

 

Coco Cloud sistem sa svim svojim prednostim saće samo pomoći da unapredite svoje poslovanje. Povećaće produktivnost Vašeg rada, smanjiće troškove poslovanja i omogućiće jednostavniji pristup Vama i zaposlenima svim potrebnim fajlovima.