O L L I T
Ollit Programming

Izrada namenskog softvera

Ukoliko Vam je potreban namenski softver da unapredite Vaše poslovanje ili olakšate neku monotonu radnju kontaktirajte nas! Vršimo brzu i kvalitetnu izradu namenskog softvera. Svaki softver pre izlaska iz naše firme prolazi mnogobrojna testiranja, radi unapređenja kvaliteta istog!

Izrada namenskig programa ollit
Profesinalna izrada programa
Proces izrade

Prikupljanje podataka

U prvoj fazi izrade softvera potrebno je da klijent dostavi sve potrebne detalje I dokumentaciju kako bi se omogućila efikasna izrada sistema.

Sarađujte sa najboljima iz svoje branše!

Klijent

Klijentov zahtev za nas

Izrada

Izrada softvera

Testiranje

Testiranje softvera na raznim nivoima (nakon svake faze izrade ponovno testiranje)

Uspeh

I rezultat svega navedenog uz nas je uvek USPEH!

Saznajte više

Programski jezik

Programski jezik

Programski jezik koji će biti korišćen pri izradi nekog softvera uveliko zavisi od zahteva klijenta. Mi se uvek trudimo da izaberemo najbolje rešenje za vas!

Zaštita

Zaštita

Izuzetno je velika odgovornost na "zaštićenoj" komunikaciji izmedju krajnjih strana. Iz tog razloga ovome se posvećuje posebna pažnja.

Testiranje

Testiranje

Završna faza izrade namenskog softvera u kojoj se testiraju sve faze izrade. Ukoliko u bilo kojoj fazi testiranja dođe do određenih grešaka one se istog momenta otklanjaju i testiranje kreće iz početka. Ova faza ponekada potraje duže nego što je očekivano. Razlog je jednostavan – dok se softver ne testira ne može se ni znati gde je sve došlo do problema.

Proces izrade

Izrada softvera

Nakon dostavljene potpune dokumentacije, pristupa se izradi namenskog softvera. Sama izrada se vrši po najvišim svetskim standardima, tako da ne dolazi do problema pri korišćenju istog.

Izrada softvera
Testiranje
Proces izrade

Testiranje

Završna faza izrade se sastoji u testiranju tehničkih i funkcionalnih mogućnosti koje treba da isprate zahteve klijenta.