O L L I T

Izrada web sajtova

Najbolji način za promociju firme je web sajt. Nudimo Vam izradu kvalitetnih i funkcionalnih sajtova kao i online prodavnica.

Izrađujemo vrhunske web sajtove koji pomažu klijentima da upravljaju biznisom.

WEB SAJT

Web sajtove izrađujemo sa ili bez gotove teme. Izbor u potpunosti ostavljamo klijentu. Svaka stranica je potpuno prilagodljiva uređaju na kome se gleda.

CMS

Uz svaki web sajt dolazi i CMS sistem pomoću kojeg klijent može da upravlja sadržajem.

INTERNET PRODAVNICE

Internet prodavnice moraju posedovati jedan od najvažnijih elemenata, a to je vizuelni utisak. Osim toga, besprekorna funkcionalnost omogućava efikasnu kupovinu.

Saznajte više

Programiranje

Svakom web sajtu posvećujemo maksimalnu pažnju. Ukoliko želite dodati posebne funkcionalnosti tu smo za vas.

Dizajn

Jedna od prvih stvari koju vidite na sajtu je dizajn. Zbog toga mu treba posvetiti posebnu pažnju.

CMS

CMS sistem dozvoljava korisniku da sam kontroliše, dodaje i menja sadržaj na sajtu. Zbog svoje jednostavnosti je dobio posebno mesto kod izrade web sajtova.

Optimizacija

Kako bi se sajt pojavio na pretraživačima, potrebno je da je dobro optimizovan. Tu spada optimizacija sadržaja, slika, linkovi i drugo.

Izgradite Vaš posao pomoću nas!

Izrada Sajta ( Web Dizajn ) na osnovu Vaših želja, ideja i mogućnosti počinje čim nam pošaljete upit. Mi Vam nakon toga šaljemo procenu izrade Vašeg sajta. Cilj nam je vizuelno privlačan i pregledan web sajt. Takođe, veliki akcenat stavljamo na funkcionalnost koja će Vam pomoći u prezentaciji usluga ili proizvoda i boljem poslovanju.

KONTAKTIRAJTE NAS
OLLIT IZRADA WEB SAJTOVA

Profesionalni sajtovi za Vaš posao!

Izaberite najbolje za Vas

Optimizacija Web Sajta

Optimizacija Sajta

Pri izradi svakog sajta izuzetno pazimo na svaki detalj, što vodeći pretraživači znaju da cene. Povećajte količinu svojih klijentata!

Hosting za web sajt

Hosting

Najlakše je opisati hosting na sledeći način to je prostor na kome se Vaš sajt nalazi, samo što je kod nas taj prostor neograničen! Uživajte u mogućnostima!

Održavanje Web Sajta

Održavanje

Programeri često naplaćuju visoke sume za odžavanje web sajta. To kod nas nije slučaj. Nudimo nekoliko paketa održavanja vašeg sajta.

Domen za izradu web sajta

Domen

Pomoćićemo Vam oko izbora domena, jer je domen jako bitna stvar. Dođite kod nas jer sve usluge vezane za vas sajt vršimo mi. Sve na jednom mestu!

SSL Sertifikati

HTTPS

HTTPS protokol će vam pomoći da zaštite vaše klijete u kominikaciji sa vašom web stranicom. Radi se o enkripciji komunikacije, više možete videti na ovom linku, takođe ovo će Google znati da ceni!

Optimizacija slika za vas sajt

Optimizacija Slika

Optimizacija sajta je jedan od izuzetno bitnih elemenata svakog sajta, radi se o brzini učitavanje vaše stranice, mi vam pružamo izuzetno kompresovanje slike bez gubitka kvaliteta!

Želimo da Vam predstavimo!

Predstavićemo Vam neke od naših poslednjih radova!

SOLAR AUSPROGROUP

SOLAR.AUSPROGROUP

FYB

FYB

GOT ME PUZZLED

GOT ME PUZZLED

MTP

MTP

PHIIT HOUSE

PHIIT HOUSE

LUX MOTORSPORT

LUX MOTORSPORT

OLD BRICK

OLD BRICK

MD Mihajlović

MD Mihajlović

Freez&Float

Freez&Float

Tehnicka Škola

Tehnicka Škola

Kelner online

Kelner online